PANDEMISIKRING NU – TRYGHED I MORGEN

Vigtigheden af professionel luftrens

Pandemisikring og Mekanisk Afstand

Pandemien har understreget behovet for enestående sikkerhed og hygiejne. Som følge heraf omfavner mange bygninger nu professionel mobil luftrenseteknologi for at begrænse spredningen af infektion indendørs.

 

Med restriktioner som Social Afstand ophævet i mange lande verden over, er alle mennesker igen vendt tilbage til arbejde, skole og andre sociale aktiviteter.

 

Desto mindre kan vi ikke ignorere de forstyrrelser og gener, som COVID-19 (Sars Cov-2) stadig forårsager. Når folk samles på kontorer og i klasseværelser uden tilstrækkelig ventilation, øges risikoen for spredning af yderst smitsomme vira, såsom Coronavirus.

 

Derfor er det vigtigt som en nøgleteknologi i Pandemisikringen nu at anvende Mekanisk Afstand.

For at begrænse luftbåren smitte benytter flere og flere bygninger sig nu af at kunne tilbyde deres brugere Mekanisk Afstand ved med strategiske placeringer at implementere anvendelsen af professionelle mobile enheder godkendt som medicinsk udstyr, der sikrer luftkvaliteten og indeklimaet for vira, bakterier, miljøfremmede partikler og kemi i luften og dermed opretholder friske, sunde og sikre forhold indendørs.

Hvad er professionel luftrens, og hvordan fungerer det?

Professionelle luftrensningsenheder arbejder på at forbedre indendørs luftkvalitet ved konstant at filtrere luften. For at opnå dette suger Airgle® Medical Grade løsninger luften ind og renser den stillestående luft ved at sende luften igennem et forfilter, aktivt kulfilter, et titanium pro® modul og cHEPA-filter.

 

De medicinske enheder fjerner effektivt forurenende stoffer fra luften for at bevare friske forhold indendørs.


Teknologien er yderst virksom og omkostningseffektiv, da den giver bygningerne mulighed for at skabe og opretholde komfortable forhold uden at lade værdifuld varmeenergi slippe ud. Derudover er disse systemer nemme at installere, da de ikke kræver specielle kanaler eller ventilationssystemer.

Hvordan kan professionel luftrensning reducere spredningen af coronavirus?

Når vi taler, hoster og trækker vejret, udsender vi tusindvis af mikroskopiske dråber, der danner en sky-lignende aerosol. Hvis nogen er syg, kan disse partikler indeholde bakterier og mikrober, såsom COVID-19.

 

Uden en effektiv professionel luftrenser konstrueret til brug i kritiske miljøer, kan denne stillestående luft akkumulere, hvilket øger koncentrationen af luftbårne vira i luften.

Ved at bruge professionelle mobile løsninger kan dine bygninger reducere mængden af uønskede forurenende stoffer i atmosfæren ved konstant at forny og recirkulere luften inde i rummet.

Er alle luftrensningsfiltre effektive mod COVID?

Selvom alle luftrensere sigter mod at gøre indendørs atmosfære sundere, er det desværre kun få enheder der effektivt er i stand til at fange Coronavirus-partikler fra luften. Typen af HEPA-filter, der anvendes indeni, vil også være afgørende for, om enheden kan reducere risikoen for luftbåren smitte.

 

Derudover skal enhedens kraft være passende i forhold til rummets størrelse, som du ønsker at rense. For effektiv luftrensning skal luftmængden være mindst 2-3 gange rumvolumen pr. time.

Luftudvekslingsraten angiver, hvor ofte en luftrenser skal cirkulere luften i et rum hver time.

Dette er vigtigt, for hvis dit udstyr ikke kan forny luften hurtigt nok, kan usunde forurenende stoffer og viruspartikler stadig opbygge sig, selvom enheden er i drift.

Anvendelser og miljøer for luftrensning af virus

Da COVID-19 fortsat forårsager kostbare forstyrrelser i industrier og forsyningskæder over hele verden, kan betydningen af ren luft ikke undervurderes. Med en tilpasset løsning kan du skabe et kontrolleret miljø fyldt med sund, frisk luft.

 

Dette kan have afgørende fordele for din virksomhed, butik, hospital eller skole på flere måder.

Avancerede Luftrensningsfiltre

Airgle® Pandemisikring inkluderer opgradering af eksisterende mobile luftrensningsfiltre for at øge deres effektivitet i at fange luftbårne partikler.

 

Vores filtre opfylder de højeste standarder og bidrager til at forbedre indeklimaet og reducere risikoen for smitte.

Fordele ved Airgle® Medical Grade - Luftrens i private og kommercielle rum

Hospitaler:

Hospitalsværelser har spillet en afgørende rolle for millioner af mennesker i løbet af pandemien. Installation af Airgle® Medical Grade enheder kan markant medvirke til at forbedre luftkvaliteten og reducere koncentrationen af Coronavirus-partikler i luften.

 

Færre sygedage hos sygeplejersker, læger og kirurger betyder, at hospitalet kan styrke sin respons på COVID og arbejde mere effektivt med behandlingen af de syge.

 

 

Ren luft gør også hospitalet til et sundere sted for alle – især patienter.

 

 

Professionel luftrens til hospitaler – tryk her

Skoler:

Mange skoler blev tvunget til at lukke under pandemiens højdepunkt. Som følge heraf blev kvaliteten af elevers læring påvirket, og mange forældre blev tvunget til at dele deres tid mellem hjemmeundervisning og arbejde.

 

 

Med tiden blev det tydeligt, at der var brug for en mere permanent, bæredygtig løsning for at sikre, at elever kunne forblive i skolen sikkert med lavere risiko for at blive smittet eller sprede COVID-19.

 

 

Med Airgle® Medical Grade enheder stående for at reducere tilstedeværelsen af Coronavirus i klasseværelsesluften fik elever verden over mulighed for at vende tilbage til undervisningen ved anvendelsen af Mekanisk Afstand.

 

Professionel luftrens til skoler – tryk her

Kommercielle arbejdspladser:

Masser af mennesker tilbringer hver dag timevis lukkede kontorområder, hvor sygdomme hurtigt kan sprede sig og sende store dele af dine kollegaer hjem igen på én gang.

 

 

Dette truer dine medarbejderes sundhed og velvære og kan have en betydelig indvirkning på din organisations evne til at opfylde tidsfrister og mål.

 

 

For at beskytte mod kostbare forstyrrelser på hele kontoret kan Airgle® Medical Grade enheder hver dag hjælpe med at fjerne og dræbe luftbårne vira mens luften befries for vira, bakterier, usunde forurenende stoffer, partikler og kemi.

 

Udover færre sygedage har sikring af luftkvalitet og forbedring af indeklimaet en positiv indvirkning på medarbejdernes tilfredshed.

 

 

Dette giver gladere og mere produktive teams på kontoret.

 

Professionel luftrens til arbejdspladser – tryk her

Kontakt os for at høre mere i dag

 

Jimmy Chr. Link
Fagchef Indeklima & Luftkvalitet
Airgle® Med, G. Pandemisikring

 

Du kan også se mere på renluft.dk

Mobil: 24 91 80 80
E-mail: jl@gchc.dk 
Web: www.gchc.dk 

Kontakt os for at høre mere i dag

 

Jimmy Chr. Link
Fagchef Indeklima & Luftkvalitet
Airgle® Med, G. Pandemisikring

Du kan også se mere på renluft.dk

 

Mobil: 24 91 80 80
E-mail: jl@gchc.dk 
Web: www.gchc.dk